امینم هم دیکه واسه خودش یه تاپیک اخبار داره از این به بعد هم هر اخباری یا آهنگی که دارید تو این تاپیک بذارید اینجوری هم نظم انجمن بهم نمی خوره هم خیلی بهتره.
طرفدارهای امینم هم به من کمک کنن تا این تاپیک خوب از آب در بیاد.
امینم هم دیکه واسه خودش یه تاپیک اخبار داره از این به بعد هم هر اخباری یا آهنگی که دارید تو این تاپیک بذارید اینجوری هم نظم انجمن بهم نمی خوره هم خیلی بهتره.
طرفدارهای امینم هم به من کمک کنن تا این تاپیک خوب از آب در بیاد.
فروش آلبوم recovery در Us چهار میلیون و 24 هزارتا هم رسید.
آلبوم موفق Recovery که درپرفروشترین آلبوم های 2010 امریکا رتبه دوم را به خود اختصاص داد بر طبق آمارگیری ها فروشش از مرز چهار میلیون هم گذشت.Recovery اولین آلبومی بود که فروش اینترنتیش از 1 میلیون نسخه گذشت.
امینم بریتنی رو شکست داد.
آهنگ جدید امینم که با همکاری Bruno Mars انجام گرفت تونست در بهترین آهنگ های تابستان Mtv رتبه 1 رو مال خود کند و بریتنی را به رتبه ی دوم بیندازد.
1-Bad Meet Evil Feat Bruno Mars-Liters
38 درصد آرا
2-Britney Spears-I Wanna Go
36,56 درصد آرا
3-Lady Gaga-The Edge Of Glory
11 درصد آرا
امینم شایعه همکاریش با لیدی گاگا رو رد کرد.
امینم تایید کرد که با لیدی گاگا هیچ فیتی نخواهند داد با با این تفاوت که شایعات مبنی بر این خبر وجود داشت.

امینم از لیدی گاگا خیلی خیلی بدش میاد تا جایی که برشا آهنگم خونده و بهش فحش داده چه طور می تونن با هم فیت بدن؟برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط Tina Pz مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
محاله
آهنگ a Kiss تو آلبوم جدید با رویسبرای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط Bradley مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.

ممنون تینا جون.....کار خوبی کردی که این تاپیک رو زدی...!!!
بچه ها لازمه که بگم امینم نه تنها از لیدی گاگا بدش نمیاد بلکه گفته من احترام خاصی به لیدی گاگا میزارم...........
بعد از اینکه امینم لیدی گاگا رو در آهنگ A Kiss دیس کرد در مصاحبه ای گفت که اون حرف هایی که توی آهنگ به گاگا زدم همش یه حالت مسخره داشت...............
یعنی اینکه میخواست بگه این حرف که گاگا دو*ج***ن***س**ه هست و حرف های دیگه ای که توی آهنگ زد، همه الکی هستن و هدفش این بود که بگه همه اینا شایعست و این حرفاش رو به این صورت بیان کرد
همانطور که میدونید امینم امسال در ema در دو بخش bset male و best hip-pop نامزد شده.به لینک زیر برید و به امینم رای بدید.
مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
چه کار خوبی کردین ساختین.متونم کمکتون کنم؟
«روش دروغ گفتنت را دوست دارم»(به مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. : Love the Way You Lie) ترانه ای است از مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. که به عنوان دومین تک آهنگ از هفتمین آلبوم خود، مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. قرار گرفت و با همراهی خواننده مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. ، مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. اجرا شد. این تک آهنگ توسط تهیه کننده بریتانیای مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. تهیه و توسط مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. نوشته شد.صداهای اضافه ای که روی صداهای ریانا بود توسط مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. اجرا شد. این ترانه هفت هفته متوالی به عنوان ترانه اول در چارت آمریکا بود.
این ترانه بهترین ترانه رپ به انتخاب نوجوانان در سال ۲۰۱۰ انتخاب شد. تا دسامبر ۲۰۱۰ این تک آهنگ فقط در آمریکا چهار میلیون نسخه فروش رفت. و پرفروشترین تک آهنگ بریتانیا در سال ۲۰۱۰ گشت اگرچه در چارت بریتانیا اول نشد این اتفاق از سال ۱۹۶۹ تاکنون اتفاق نیفتاده بود. تا فوریه ۲۰۱۱ این ترانه ۴٫۵۸ میلیون بار فقط در آمریکا دانلود شد و ۹٫۳ میلیون بار در کل دنیا.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
Bookmarks