به انجمن خوش آمدید
+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

نوشته های وبلاگ
    1
    خواننده من
    LADY GAGA
    شهرت
    115
    Array

رقابت لیدی گاگا و م*دو*نا برای لقب ملکه پاپ ( آغاز تور های دور دنیا )

رقابت لیدی گاگا و مدونا برای لقب ملکه پاپ ( آغاز تور های دور دنیا )

مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.

مدونا که به تازگی تاج ملکه پاپ رو در آغوش گرفته ، از وقتی لیدی گاگا به عنوان یک رقیب اصلی در برابر قد علم کرده ، تلاشش برای چنگ زدن و از دست ندادن تاج ملکه بیشتر شده ... این در حالی هستش که هر دو نفر تاریخ برگزاری تور های دور دنیای خود رو اعلام کردن.
    مدونا در اجرای یکشنبه خودش در Super Bowl ، تاریخ برگزاری تور خودش رو اعلام کرد ...تور مدونا در روز 29 ماه مه در تل آویو اسرائیل استرت خواهد خورد و سپس در کشورهای خاورمیانه ، آمریکای شمالی و اروپا ادامه پیدا می کنه و مهمترین اجرا هادر ماه جولای در شهرهای Edinburgh و دوبلین و لندن خواهد بود...
    لیدی گاگا هم دیروز بعدازظهر تاریخ 11 اجرای اولیه رو اعلام کرد ... که در روز 27آوریل در سئول کره جنوبی کلید خواهد خورد . تور لیدی گاگا شامل کشورهای آسیایی به خصوص آسیای شرقی و هند ، اروپا ، آمریکای جنوبی ، مرکزی و شمالی ، و احتمالا 1 کشور خاورمیانه خواهد بود ...

بازگشت ملکه 54 ساله پاپ در حالی هست که از نگاه منتقدان رقابت نسبتا تنگاتنگی با خواننده نوظهور پاپ یعنی لیدی گاگا داره ...بر طبق اظهارات Hollie Clemence در سایت theweek مسئله خیلی نامناسبی در اواخر سال گذشته روی داد که در خورد شأن ملکه پاپ نبود و این ماجرا ، متهم شدن لیدی گاگا توسط مدونا به خاطر کپی برداری از آهنگاش بود . مخصوصا مدونا آهنگ Born This Way رو کپی برداری کاملی از آهنگ Express Youselft خودش دونست ... این در حالیه که لیدی گاگا بارها از مدونا به عنوان یکی از بزرگترین الگوهای خودش نام برده . لیدی گاگا در مصاحبه با NME ، در اشاره به این موضوع این حرف مدونا رو عقب ماندگی تلقی کرد و گفت که من همیشه مدونا رو دوست داشتم چون در طی 40 سال اخیر همواره یکه تاز دیسکو پاپ بوده ....
    منتقدان تلاش مدونای 54ساله برای نگه داشتن لقب ملکه پاپ که سالهاست حفظش کرده ، در مقابل خواننده جوانی که تنها سه از فعالیتش در دنیای پاپ می گذزه رو نشانه قدرت و نفوذ زیاد لیدی گاگا می دونن...

چشم دنیای موسیقی و طرفداران دنیای پاپ به سال 2012 هستش که با برگزاری تورهای هم زمان مدونا و لیدی گاگا ، کدام یک برتری بیشتری به دست میاره . به گفته Clemence ، موفقیت تور مدونا بستگی زیادی به عمق جیب طرفداراش داره ... برای مثال بر اساس نرخ های اعلام شده تر مدونا در بریتانیا هر بلیط بین 70 تا 125 پوند قیمت خواهد داشت . و این در حالی است که مدونا انتظار داره از هر اجرا معادل 5 میلیون پوند درآمد کسب کنه ... مدونا در یکی از مصاحبه های خودش در مورد تور گفته : " مردم به طور معمول 300 دلار بابت چیزهای احمقانه مانند خرید کیف های دستی گوناگون خرج می کنن ، م از مردم می خوام خوب کار کنن ، پولشونو پس انداز کنن تا به دیدن اجراهای من بیان ، چون من ارزششو دارم "
    این هم متن اصلی پاراگراف آخر (در مورد نرخ تور مدونا ) برای کسایی که به ترجمه من شک دارن و فکر می کنن دارم با تعصب ترجمه می کنم

Whether Madonna can succeed might depend on her fans' pockets being deep enough. In Britain, for instance, tickets will cost between £70 and £125. Madonna, who is expected to take home £5m per show if they sell out, says: "People spend $300 on crazy things all the time, things like handbags. So work all year, scrape the money together, and come to my show. I'm worth it."

پ.ن : به هر حال باید دید کدام یک از خواننده های بالا در رقایت به دست آوردن ملکه پاپ پیروز میشن... نظر شما چیه؟؟
    من علاقه زیادی به زدن این تاپیک نداشتم . اما چون چند تا تاپیک بر اساس حرف های مدونا علیه گاگا توی فروم دیده شد ... من این نقد رو گذاشتم تا دوستان خودشون قضاوت کنن ... از اول تا آخر پست من ، ترجمه خط به خط مقاله Hollie Clemence بود و نظر شخصی خودمو بهش وارد نکردم و لحن مقاله رو هم حفظ کردم . قضاوت با خود شما . به نظرتون بین مدونا و لیدی گاگا کدوم یکی فاتح مقام ملکه پاپ در سال 2012 خواهد بود و تور موفق تری خواهد داشت ؟؟؟
    از مدیران خواهش می کنم تا مثل تاپیک های مدونا ، این تاپیک رو پاک یا منتقل نکنن تا یه بحث خوب داشته باشیم
    ویرایش توسط Born This Way : 02-09-2012 در ساعت 17:59

2. 22 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Born This Way تشکر کرده اند:

3. 02-09-2012, 17:16

نوشته های وبلاگ
    36
    خواننده من
    TAYLOR SWIFT
    شهرت
    10
    Array

پیمان جان با اینکه خیلی دوست دارم ولی گاگا حالا حالا ها کار داره تا ملکه بشه
    برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...

مدونا به خاطر چند دهه موففقیت لقب ملکه بهش دادن نه به خاطر چند سال موفقیت یا این البومش بعد من کلا جایی ندیدم که به گاگا این لقبو بدن حتی خودشم همچین ادعایی نداره...شاید گاگا بتونه تو امار کلی مدونا رو شکست بده که در این صورت بازم به پای مدونا نمیرسه...مثله اینکه از فردا بیان بگن جاستین بیبر با دو تا کار موفق جایه مایکل جکسونو گرفته...از اون حرف ها بود

البته منظور من به اون سایتی بود که این مطلبو نوشته

5. 11 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از marysd تشکر کرده اند:

ناظم انجمن ها
    شهرت
    18
    Array

پیمان من فکر میکنم که مسأله یه ذره داره بزرگ میشه .. درسته مدونا سنش رفته بالا و تو این سن به صورت اتوماتیک و به طوری که دست خودت نیس کلاً فاز گیر دادن بهت دست میده .. ولی حالا مدونا یه حرفی زده باید لحن صحبت اون وقتی داشته به لیدی گاگا میگفته که لیدی کپی برداری کرده دید .. این ماجرای لحن حرف حیلی مهمه .. هر دو بزرگن و برای هر دو احترام قائلم .. هر دو آهنگ های خیلی عالی دارن .. مدونا اسطوره هست و اسطوره میمونه .. شاید نشه هنوز به گاگا لقب اسطوره داد ولی قطعاً داره به سرعت تبدیل میشه...
    اگه رقابتی ببینیم ماجرا فقط طرفدارها رو از هم ناراحت میکنیم و فاصله بیشتر و بیشتر میشه بینشون .. میشه حد وسط رو هم به دور از جنجال و فضا سازی رسانه ها ، گرفت.
    مرسی از خبر عالیت پیمان جون

7. 12 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Skyscraper تشکر کرده اند:

نوشته های وبلاگ
    1
    خواننده من
    LADY GAGA
    شهرت
    115
    Array

توضیح مختصری در مورد تور لیدی گاگا :

از اونجایی که هنوز جزئیات خاصی از تورمدونا منتشر نشده . توضیح مختصری در مورد تور لیدی گاگا میذارم ... به محض انتشار جزئیات تور ملکه پاپ (مدونا) اخبار رو به اطلاع دوستان می رسونم

تور دور دنیای لیدی گاگا که Born This Way Ball نام گرفته و شامل اجراهای ترک های آلبوم Born This Way و هیت های گاگا خواهد بود شامل 110 اجرا در سراسر جهان شامل کشور های آسیایی و آسیای شرقی و هند ، استرالیا ، نیوزیلند ، آمریکاهای شمالی و مرکزی و جنوبی و قاره اروپا خواهد بود .... استیج منحصر به فرد و جذابی به صورت قلعه داره ... تاریخ 11 اجرای آغازین تور دیروز بعدازظهر توسط شخص لیدی گاگا منتشر شد که استارت تور در روز 27آوریل در سئول کره جنوبی خواهد بود
    April 27 - Seoul, South Korea
    June 13 - Brisbane, Australia
    June 20 - Sydney, Australia
    June 21 - Sydney, Australia
    June 27 - Melbourne, Australia
    June 28 - Melbourne, Australia

کاور رسمی تور :

طراحی استیج

ویرایش توسط Born This Way : 02-09-2012 در ساعت 17:51

9. 15 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Born This Way تشکر کرده اند:

نوشته های وبلاگ
    1
    خواننده من
    LADY GAGA
    شهرت
    115
    Array

نوشته اصلی توسط Skyscraper مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
    پیمان من فکر میکنم که مسأله یه ذره داره بزرگ میشه .. درسته مدونا سنش رفته بالا و تو این سن به صورت اتوماتیک و به طوری که دست خودت نیس کلاً فاز گیر دادن بهت دست میده .. ولی حالا مدونا یه حرفی زده باید لحن صحبت اون وقتی داشته به لیدی گاگا میگفته که لیدی کپی برداری کرده دید .. این ماجرای لحن حرف حیلی مهمه .. هر دو بزرگن و برای هر دو احترام قائلم .. هر دو آهنگ های خیلی عالی دارن .. مدونا اسطوره هست و اسطوره میمونه .. شاید نشه هنوز به گاگا لقب اسطوره داد ولی قطعاً داره به سرعت تبدیل میشه...
    اگه رقابتی ببینیم ماجرا فقط طرفدارها رو از هم ناراحت میکنیم و فاصله بیشتر و بیشتر میشه بینشون .. میشه حد وسط رو هم به دور از جنجال و فضا سازی رسانه ها ، گرفت.
    مرسی از خبر عالیت پیمان جون

نوشته اصلی توسط marysd مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
    پیمان جان با اینکه خیلی دوست دارم ولی گاگا حالا حالا ها کار داره تا ملکه بشه

مدونا به خاطر چند دهه موففقیت لقب ملکه بهش دادن نه به خاطر چند سال موفقیت یا این البومش بعد من کلا جایی ندیدم که به گاگا این لقبو بدن حتی خودشم همچین ادعایی نداره...شاید گاگا بتونه تو امار کلی مدونا رو شکست بده که در این صورت بازم به پای مدونا نمیرسه...مثله اینکه از فردا بیان بگن جاستین بیبر با دو تا کار موفق جایه مایکل جکسونو گرفته...از اون حرف ها بود

البته منظور من به اون سایتی بود که این مطلبو نوشته
    با هردوتون کاملا موافقم .... مدونا واقعا یه اسطوره ست و لقب ملکه پاپ برازنده شه ...
    اما یه سوال : وقتی عجایب هفتگانه جدید جهان رو معرفی کردن کسی عجایب هفتگانه قدیم رو از یاد برد ؟ از ارزششون کم شد ؟ اهرام مصر به خاطر معابد و اهرام خورشید فراموش شدن ؟
    در مورد گاگا و مدونا هم همینطور .... مدونا ملکه پاپ بوده و باقی می مونه ... اما قرار نیست چون یه بار این لقب به کسی داده شده تا ابد به کسی این لقب رو ندن ... گاگا فقط 3 ساله که وارد دنیای موزیک شده و هنوز تجربیات زیادی نیاز داره . اما توی همین سه سال که به اوج رسید مایه شگفتی همه شد .... باید ببینیم توی تور کدوم یکی موفق تر میشه

فقط یه چیزی اذیتم می کنه ...چرا مدونا آغاز تورشو توی تل آویو گذاشته ؟؟؟ نمی خوام بحث رو به حاشیه بکشم و مطالب و حواشی زندگی مدونا رو دوباره زنده کنم ... اما این وجهه خوبی نداره
    ویرایش توسط Born This Way : 02-09-2012 در ساعت 17:50

11. 10 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Born This Way تشکر کرده اند:

خواننده من
    Adele
    شهرت
    0
    Array

جالب بود

13. 4 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از bahrami427 تشکر کرده اند:

نوشته های وبلاگ
    9
    شهرت
    13
    Array

نوشته اصلی توسط Born This Way مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
    با هردوتون کاملا موافقم .... مدونا واقعا یه اسطوره ست و لقب ملکه پاپ برازنده شه ...
    اما یه سوال : وقتی عجایب هفتگانه جدید جهان رو معرفی کردن کسی عجایب هفتگانه قدیم رو از یاد برد ؟ از ارزششون کم شد ؟ اهرام مصر به خاطر معابد و اهرام خورشید فراموش شدن ؟
    در مورد گاگا و مدونا هم همینطور .... مدونا ملکه پاپ بوده و باقی می مونه ... اما قرار نیست چون یه بار این لقب به کسی داده شده تا ابد به کسی این لقب رو ندن ... گاگا فقط 3 ساله که وارد دنیای موزیک شده و هنوز تجربیات زیادی نیاز داره . اما توی همین سه سال که به اوج رسید مایه شگفتی همه شد .... باید ببینیم توی تور کدوم یکی موفق تر میشه

فقط یه چیزی اذیتم می کنه ...چرا مدونا آغاز تورشو توی تل آویو گذاشته ؟؟؟ نمی خوام بحث رو به حاشیه بکشم و مطالب و حواشی زندگی مدونا رو دوباره زنده کنم ... اما این وجهه خوبی نداره
    حرفات كامل و عالي بود
    در مورد شروع تور مدونا از تلاويو جاي فكر داره هر چند اميدوارم اوني نباشه كه اول به ذهن مياد
    مدونا در ملكه پاپ بودنش شكي نيس ولي بهتر بود بجاي جو سازي از جواناني مثل گاگا حمايت كنه و در محيطي سالم و آرام با نسل جديد رقابت كنه
    به هر حال من آرزوي موفقيت براي گاگا ميكنم، چون هم جوونه،هم با استعداد و نوآوره و با شايستگي به اينجا رسيده و مثل خيلي از خواننده هاي جوان امروز به كمك رسانه ها و زندگي پر حاشيه به اينجا نرسيده

مادرم می گفت که عاشقی یک شب است و پشیمانی هزار شب اما حالا هزار شب است که پشیمانم که چرا یک شب عاشقی نکردم.(دکتر شریعتی)

15. 7 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از gabasheh تشکر کرده اند:

خواننده من
    JUSTIN BIEBER
    شهرت
    10
    Array

با حرفه مریم موافقم(در مورده لیدی گاگا نه جاستین...:دی البته کسی هم نگفته که جاستین مایکله ولی خب...:دی)
    مدونا بعد از چند تا البومه توپ و سینگل های انفجاری و چند دهه به اینجا رسید.....
    لیدی گاگا هم البومای توپشو داده ولی هنوز اون تجربه ی مدونا رو کسب نکرده....
    خودش هم اصلا ادعایی نداره....پس دیگه به نظرم بقیه نباید زیاد شلوغش کنن(منظورم این سایتس...)
    ادما هم توی مصاحبه هاشون ممکنه حرفایی بزنن که بعدا یه جوره دیگه ازش برداشت بشه یا توی اون لحظه طرف انقدر جوگیر باشه که ندونه داره چی میگه....به خاطره همین زیاد نباید به خاطره این حرفه مدونا جبهه گیری کرد....

17. 5 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Hanismack تشکر کرده اند:

خواننده من
    LADY GAGA
    شهرت
    36
    Array

نوشته اصلی توسط Born This Way مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.

" مردم به طور معمول 300 دلار بابت چیزهای احمقانه مانند خرید کیف های دستی گوناگون خرج می کنن ، م از مردم می خوام خوب کار کنن ، پولشونو پس انداز کنن تا به دیدن اجراهای من بیان ، چون من ارزششو دارم "
    با این حرفش زیاد حال نکردم، درسته که شاید دیدن کنسرت مدونا ارزشش رو داشته باشه ولی کل این جملش به نظرم زیاد جالب نبود! یه جورایی انگار از خود راضی شده بوده موقع این حرف :دی
    خیلی ممنون از این خبر!
    آره واقعا باید دید که این دو اسطوره ی پاپ امسال چه میکنن و رقابت اصلی بین مدونا و لیدی گاگا هم از نظر آلبوم و ویدیو های جدیدشو در امسال و تورشون هست...

خداحافظ دلرا تا بعد امتحانا
    دلم تنگ میشه

19. 8 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Summerboy تشکر کرده اند:

خواننده من
    BRITNEY SPEARS
    شهرت
    60
    Array

راستش به نظرم همچین رقابتی در حال حاضر وجود نداره چون مدونا ملکه پاپ هست و نمی شه عوضش کرد اگر اینطور بخوایم حساب کنیم کیتی پری رو خیلی زود تر با کسی با مایکل به خاطر فروشش مقایسه کردن در ضمن یعنی واقعا" فروش و رقابت تور های این دو نفر نشون می ده که کی ملکه پاپ هست؟؟؟

خدایی مدونا 30 سال برای دنیای موزیک پاپ زحمت کشید و موزیکای محشری آفرید حال به فرض لیدی گاگا هم فروشش بیشتر شه خب به نظرتون این انصافه که بگین لیدی گاگا ملکه پاپ هست در ضمن اگر بخوایم این طوری قضاوت کنیم کنیم ریحانا و بریتنی خیلی زود تر از این جنجالا داشتن؟؟؟

اینطور که می شه دید هر کی الان به هر خواننده موفقی می گن Queen of pop البته نه هرکی کسانی مثل (بریتنی اسپیرز-لیدی گاگا-ریحانا)....من خودم طرفداری یک سری از موزیکای لیدی گاگا هستم ولی خداییش لیدی گاگا خیلی خیلی خیلی راه درازی رو در پیش داره تا ملکه پاپ شه درسته که لیدی گاگا این 3 سال خیلی جنجال آفرین بوده ولی اصلا" و ابدا" نمی شه با مدونا مقایسه کردش چون مدونا تقریبا" بیتشر مفهوم هایی که لیدی گاگا در موزیکاش رسونده خیلی قبل تر رسونده بود و می شه گفت مفهوم و سطح کارای مدونا خیلی خیلی بالاتر از کارای گاگاس (لبته این از ارزش کارای گاگا کم نمی کنه) ولی به هر حال لیدی گاگا الان فقط یک خواننده بسیار موفقت هست که رکورد ها خوبی داشته ولی اصلا" برای این لقب شایسته نیست مدونا یک زن 53 ساله هست و با این حال امسال واقعا" 2012 رو ترکونده اجرای مدونا در سوپر بال پر بیننده ترین برنامه تلوزیونی بوده در حالی که لیدی گاگا فقط 20 و چند سال سن داره و اگر هم انرژی بیشتری به خرج بده نمی شه گفت نشونه برتریش هست
    ویرایش توسط Bradley : 02-09-2012 در ساعت 21:11

21. 7 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Bradley تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)