سلام. دیدم قسمت سریال ها خالیه گفتم یه خورد در مورد یه سریالی که خودم خیلی ازش خوشم میاد مطلب بزارم.
Supernatural
برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
سریال درباره ی دو برادری ست که به دلیل شرایط پیش آمده در زندگی شان مجبور به شکار انواع موجودات شیطانی می شوند که مطمئنا اکثر مردم اعتقادی به وجود آنها ندارند.
در ابتدای سریال و فصل اول، مادر دین و سم وینچستر توسط شیطانی به دلایلی که در فصل سوم خواهید دید، کشته می شود و این شروعی است برای ماجراجویی پدرشان، جان. دین به مانند پدرش به “شکار” این نوع موجودات می پردازد ولی سم به علت اختلافاتی که با پدرش داشت به دانشگاه می رود و صاحب نامزدی! به نام جسی می شود. و راهش را اصطلاحا از دین و پدرش جدا می سازد ولی داستان از آنجایی آغاز می شود که دین خودش را به سم می رساند و به او اطلاع می دهد که پدرشان در جریان شکاری گم شده است.
سم ابتدا از همراهی با دین، سرباز می زند ولی بعد اتفاقات دیگری برای او می افتد که باعث می شود سم و دین در کنار هم با یک شورلت ایمپالای ۱۹۶۷ سرتاسر ایالت های آمریکا را برای یافتن پدر و تلافی مرگ مادرشان، زیرپا بگذارند.
جنسن اکلس(در تصویر بالا: فرد سمت چپ – Jensen Ackles) بازیگر آمریکایی است که بیشتر در مجموعه های تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته است. اکلس ِ جوان و ۳۱ ساله در شهر دالاس ِ ایالات متحده آمریکا متولد شده است.
آخرین کار سینمایی وی به فیلم “ولنتاین خونی من” بر میگردد که برخلاف ِ بازی زیبایش در سوپرنچرال، چندان دلچسب نبود.
جنسن اکلس در سوپرنچرال در نقش دین وینچستر، برادر بزرگتر، بازی می کند. روحیه طنز و شوخ ِ “دین” نیز در مواقعی که داستان به اوج هیجان و ترس خودش می رسد جالب و دیدنی است.
می شود رگه هایی از مضامین مذهبی را به خصوص از فصل چهارم به بعد در قسمت های سریال، مشاهده نمود. مثلا قسمتی که فرشته ایی به نام “کاستیل” به دستور خداوند نقشی اساسی در زندگی دین بازی می کند. “دین”ی که زیاد به خدا اعتقاد ندارد ولی چطور می تواند این حضور را انکار کند؟ حضور اسرافیل یا حتی زکریا در طول سریال، در فصل چهارم، و ارتباطشان با دین بدون اینکه از عنصر “ترس” در فیلم بکاهد و سریال را اصطلاحا به “گند” بکشد(برخلاف مجموعه های تلویزیونی ِ ایرانی) لحظه به لحظه بر جذابیت و زیبایی آن می افزاید.
توضیح تصویر بالا: سم و دین معمولا عادت دارند، برای جمع آوری اطلاعات و در نتیجه “شکار”، گاهی مامور FBI شوند گاهی مامور بهداشت و گاهی هم پدر روحانی!
در کنار جنسن اکلس، جرد پادالکی(در تصویر بالا: فرد سمت چپ – Jared Padalecki) حضور دارد. جرد پادالکی که ۲۷ سال بیشتر ندارد و در سن آنتنیوی ایالات متحده به دنیا آمده است برخلاف ِ اکلس حضور پررنگ تری در فیلم های سینمایی داشته است.
جرد پادالکی در نقش برادر کوچکتر دین با نام “سم” بازی می کند. سم بیشتر از دین، به مذهب معتقد است ولی داستان طوری جلو می رود که سم بنا بر خصوصیاتی که هنگام تولدش اجبارن دریافت کرده است به سمت شیطان و چیزهای پلید نزدیک می شود(برخلاف دین). خصوصیاتی که توسط “عزازل”* به سم منتقل شده است.
البته بیننده با یک سریال مذهبی مواجه نیست. سریال در ژانر دارم و ترسناک است. خبری هم از صحنه های تخیلی فراوان در سریال نیست.
نمره ی بسیار عالی ۹ را از سایت IMDB دریافت کرده است که گواهی است بر ادعای “یک سریال خوب”. تا کنون 5 فصل از سریال به نمایش درآمده است.
انصافا سریال زیبایی است که ارزش دیدن دارد. بازی زیبای جنسن اکلس و جرد پادالکی و داستان خوب و هدفدار ِ سریال و محیطی تقریبا ترسناک و مواجه با موجودات جدید از نکات خوب ِ این سریال است.
نکته ی جالب دیگر برای خود ِ من این است که استفاده از عناصر ماورا طبیعی هیچ تاثیر منفی بر روی روند سریال نگذاشته و البته باید گفت، تاثیر بسیار مثبتی هم داشته است. کارگردان و نویسنده بیشتر سعی کرده اند که به جای استفاده از مثلا “لیلیت* در آسمان پرواز می کند” از “لیلیت در بدن انسانی ظاهر می شود” استفاده کنند و نشانه های مخصوصی دارند که تنها “شکارچی”ها و کسانی که قبلا با این موجودات مواجه شدند، قادر به تشخیص آنها هستند.
منظور این است که مشخص است که در این سریال سعی شده از تصاویر تخیلی بیش از مقدار لازم استفاده نشود تا “خیر” و “شر” بیشتر برای بیننده قابل لمس باشند. البته باز هم تاکید می کنم که نباید به سادگی از بازی زیبای جنسن اکلس و جرد پادالکی در سوپرنچرال گذشت.
این سریال بر روی شبکه های مختلف دیگر کشورها نیز پخش شده است. جالب است بدانید که کشورهای کویت، اردن، لبنان، امارات و حتی حکومت خودگردان فلسطین نیز اقدام به پخش این سریال تلویزیونی کرده اند.

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks