به انجمن خوش آمدید
موضوع بسته شد
صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 65 , از مجموع 65

نوشته های وبلاگ
    22
    خواننده من
    LINKIN PARK
    شهرت
    6
    Array

من موندم کی اینجا مبحث رو از نگاه دینی دیده شما واسه خودتون داستان میگین؟....
    پستاتون رو میخونم جدا خندم میگیره...از اینکه از یه چیز الکی کوه میسازین...اصل مطلب رو ول کردین چسبیدین به فرعیات....عجیبه....تمکرز ذهنی ندارن یه عده توی این تاپیک....این اصلا خوب نیست.....
    اون دنیا یادم باشه از خدا بپرسم هدف از خلقت یه سری انسان ها چی بوده......

2. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Negin تشکر کرده است:

شهرت
    3
    Array

برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...

نوشته اصلی توسط negin مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
    من موندم کی اینجا مبحث رو از نگاه دینی دیده شما واسه خودتون داستان میگین؟....
    پستاتون رو میخونم جدا خندم میگیره...از اینکه از یه چیز الکی کوه میسازین...اصل مطلب رو ول کردین چسبیدین به فرعیات....عجیبه....تمکرز ذهنی ندارن یه عده توی این تاپیک....این اصلا خوب نیست.....
    اون دنیا یادم باشه از خدا بپرسم هدف از خلقت یه سری انسان ها چی بوده......

والا منم نمیدونم نگین خانوم کی دینی به این مسله نیگا کرده؟؟!!! منم با شما موافقم.
    من متوجه نشدم از چی. چی ساختن؟!

فقط یه سوال:مگه تاپیک در مورد دعوت اوباما از گاگا برای دفاع از حقوق همجنس گراها نبود؟؟؟
    پس ما میتونیم در مورد:
    1.اوباما.
    2.گاگا => 3.کنترل ذهن.
    4.حقوق همجنسگراها. => 5.همجنسگرایی => همجنسگرایی در جهان و ایران و ادیان و...
    6.بررسی دلایل دفاع از همجنسگرایی توسط گاگا => بررسی فرهنگ های مختلف
    7.دفاع از حقوق خود و ازادی بیان در مقابل رییس جمهور
    8.و...
    بحث کنیم!!(امیدوارم منظورم رو گرفته باشید!)--

**با تمام احتراماتم نسبت به نگین خانوم تنها چیزی که من میبینم اینجا اتباطی با تاپیک نداره سوال نگین خانوم از خداشون پس از مرگشه که حالا که بحثش رو پیش آوردن باید بگم که از طرف من و خیلی ها که مثل من این سوال رو دارن ازش بپرس چرا همجنسگراهارو خلق کردی و وختی جوابتو گرفتی خواهشن یه سر بیا خابه من به منم بگو...**

نگین خانوم من واقعآ از شما س÷اسگذارم!! اینو جدی میگم! نه جوک و نه مسخره بازی!!!
    توی این همه بحث و تاپیکی که ما پشت سر گذاشتیم من از شما یه چیزو به نحو احسنت یاد گرفتم: هنر طفره رفتن!
    امیدوام که هیچوخت مجبور نشم ازش استفاده کنم ولی در هر صورت مرسی...

امیدوارم از بحث خارج نشده باشم...
    I try my Best to be a GaGa!!!l

"I'm Beautiful in my way
    Cuz God makes no mistakes
    I'm on the ride track
    Baby I was born this way!l
    "

GaGa is not just a Pop Icon... She is a Whole World... She is a Prophet...She is like a God to me...!!l

نوشته های وبلاگ
    22
    خواننده من
    LINKIN PARK
    شهرت
    6
    Array

برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...

نوشته اصلی توسط amin_amam مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
    والا منم نمیدونم نگین خانوم کی دینی به این مسله نیگا کرده؟؟!!! منم با شما موافقم.
    من متوجه نشدم از چی. چی ساختن؟!

فقط یه سوال:مگه تاپیک در مورد دعوت اوباما از گاگا برای دفاع از حقوق همجنس گراها نبود؟؟؟
    پس ما میتونیم در مورد:
    1.اوباما.
    2.گاگا => 3.کنترل ذهن.
    4.حقوق همجنسگراها. => 5.همجنسگرایی => همجنسگرایی در جهان و ایران و ادیان و...
    6.بررسی دلایل دفاع از همجنسگرایی توسط گاگا => بررسی فرهنگ های مختلف
    7.دفاع از حقوق خود و ازادی بیان در مقابل رییس جمهور
    8.و...
    بحث کنیم!!(امیدوارم منظورم رو گرفته باشید!)--

**با تمام احتراماتم نسبت به نگین خانوم تنها چیزی که من میبینم اینجا اتباطی با تاپیک نداره سوال نگین خانوم از خداشون پس از مرگشه که حالا که بحثش رو پیش آوردن باید بگم که از طرف من و خیلی ها که مثل من این سوال رو دارن ازش بپرس چرا همجنسگراهارو خلق کردی و وختی جوابتو گرفتی خواهشن یه سر بیا خابه من به منم بگو...**

نگین خانوم من واقعآ از شما س÷اسگذارم!! اینو جدی میگم! نه جوک و نه مسخره بازی!!!
    توی این همه بحث و تاپیکی که ما پشت سر گذاشتیم من از شما یه چیزو به نحو احسنت یاد گرفتم: هنر طفره رفتن!
    امیدوام که هیچوخت مجبور نشم ازش استفاده کنم ولی در هر صورت مرسی...

امیدوارم از بحث خارج نشده باشم...

خیر جناب ...بحث فقط درباره سخنرانیه Lady رو به روی کاخ سفیده....اینایی که گفتین حواشیه خیلی فرعی بحث...به همین دلیل گفتم که نمرکز ندارن یه عده روی مبحث....بحث کردن اونم به طور حرفه ای توی یه سایت حرفه ای روش و اصول داره که بچه های 14 ساله این سایت هم بلدن چه طور توی اینجا به طور حرفه ای رفتار کنن....حالا یه عده بلد نیستن...از حیطه آموزشی من خارجه....

و البته یه چیز دیگه....شما کلا خواستین یه چیز از من یاد بگیرین که اونم نتونستین، دست از تلاش بردارین....واسه یاد گرفتن هر چیزی آدم باید باهوش باشه...وقتی آدم باهوش نباشه اوضاع از این بهتر هم نخواهد بود مسلما....

در ضمن دیگه اینجا همه متوجه شدن شما 24 ساعته دارین توی این سایت میگردین دنبال پستای من که تاپیک هارو به اختشاش بکشین...باور ندارین؟....یه شب بیاین توی chat box از هر کسی که دوس دارین بپرسین....
    لطف کنین فروم منو با این حرفا الکی بهم نریزین...چون دوس ندارم شخصیت کسی رو بهم بریزم ...اونم جلوی این همه آدم.....ممنون از لطفتون جناب....

--------------------------

با حرف Numb موافقم...این خانوم جز اینکه از بالاسری هاش دستور بگیره کار دیگه ای نمیکنه...وگرنه هیچ وقت پاشو تا جلوی کاخ سفید نمیکشیدن....
    اینا اگه از یکی بدشون بیاد سرشو به یه نحوی زیر آب میکنن....پس این خانوم دقیقا داره به پیشبرد اهداف اینا کمک میکنه که اینقدر کشیدنش بالا....
    وقتی واسه دولت آمریکا حرف گوش کن باشن راحت شهرت پیدا میکنن...اگ کمی مخالفت نشون بدن...مثل امثال Britney و خیلی های دیگه یا میمیره یا یه کاری میکنن که کلا Rate همه چیزه زندگیش پایین بیاد....

5. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Negin تشکر کرده است:

شهرت
    3
    Array

اینو در دفاع از خودم میگم: من فقط توی بحثای گاگا که مربوط به یه سری مسایل قابل بحث میشه شرکت میکنم(توی تاپیک عکس طبیعت که نمشه بحث داغ راه انداخت) و چون من و شما مخالف همیم و نظراتمونو میگیم دلیل اختشاش نمیشه... از دید شما مخالفت یعنی اختشاش؟!
    واقعآ مثل این دولتیها حرف میزنید...

اگر میبینید من با پست های شما بیشتر کار دارم به چندین دلیله!!! یکی اینه که شما کلآ همه مسایل رو یه نحوی بررسی میکنید که از نظر من چالش برنگیزه و من وظیفه ی خودم میدونم که در جوابشون حتمآ چیزی بنویسم... با شما که خسومت شخصی ندارم من!!!!!
    دوم اینکه شمارو در حدی میبینم که با بحث کردن با شما چیزی یاد میگیرم که توی این زمینه هم ناامیدم کردید...

من در تمام پستام سعی کردم جواب قانع کننده ای به شما بدم ولی شما همش از جواب دادن به پستای من طفره میرید یا تهدید میکنید یا تاپیک رو میبندید یا میگید به اختشاش کشیدید!!!!!!!!
    I try my Best to be a GaGa!!!l

"I'm Beautiful in my way
    Cuz God makes no mistakes
    I'm on the ride track
    Baby I was born this way!l
    "

GaGa is not just a Pop Icon... She is a Whole World... She is a Prophet...She is like a God to me...!!l

نوشته های وبلاگ
    22
    خواننده من
    LINKIN PARK
    شهرت
    6
    Array

واقعا متوجه نیستین من چی میگم ...
    عجبا...این تاپیک 7 صفحه جلو اومده شما هنوز توی پیچ اول حرف حرف من موندین...واقعا انتظار بیجاست اگه ازتون بخوام حرفام رو درک کنین....حرف غیر منطقی رو نمیتونم قبول کنم....و این کاملا در مورد حرفای شما صدق میکنه و واسه من غیر قابل قبوله.....دیگه آدم چی بگه؟....بی فایده اس....خیلی واضح میگم...بحث باافراد بی منطق هیچ لذت و لطفی برام نداره....نیازی نمیبینم چیزی ازم یاد بگیرین....همین که اخلاقیات منو میبینین براتون کافی باشه ....لطفا حرف از قانع کردن نزنین...جز یه سری جوک بچگانه من چیزی توی این تاپیک ندیدم...جز همون 2 صفحه اول.....در ضمن اینجا بزرگتر داره..شما نیاز نیست وظیفه خودتون بدونین کسی رو نجات بدین....اینجا بزرگتر و عاقل تر داره...اول احترام گذاشتن به بزرگتر رو یاد بگیرین بعد با بچه های فروم من حرف بزنین....
    اینجا کسی به مخاطبش اهانت و بی احترامی نمیکنه...چیزی که شما از روز اول رعایت نکردین و هنوزم یادش نگرفتین....

بهتره بحث رو تمومش کنییم....تاپیک بسته میشه....حرفی دارین توی Chat box پاسخ گو خواهم بود.....
    ویرایش توسط Negin : 09-03-2010 در ساعت 17:29

8. 5 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Negin تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)