دو فتوشوت جدید و زیبا از کشا برای مجله ی Glamour
برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...

دو فتوشوت جدید و زیبا از کشا برای مجله ی Glamour
برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
ویرایش توسط marysd : 02-09-2012 در ساعت 04:22

خیلی خیلی قشنگ شده من اصلا فکر نمی کردم کشا باشه وقتی برای اولین بار عکسا رو دیدم......... لباساش خیلی خوبن اون لباس نارجی کلا" ژست کشا رو تغییر داده ما همیشه عادت داشتیم کشا رو به حالت های وحشی و انرژیک ببینیم ولی این دو شات بسیار ملایم و آروم هستند و برای من این تنوع و تحول بسیار عالی و دلچسب بود چون واقعا" کشا رو دوست دارم و از موسیقیش انرژی می گیرم خیلی ممنون
ویرایش توسط Bradley : 02-09-2012 در ساعت 14:15

این کشا یکم مشکوک...به نظرم شکم اورده...کسی خبر نداره آیا؟:دی تو اون لباس نارنجی هم که شکمشو داده جلو..ولی خوشگل شده انتظار نداشتیم:ذی
Feels like I'm flyin' above you
Dream that I'm dyin' to find the truth
Seems that you're tryin' to bring me down
Back down to earth, back down to earth

قیافش خوب شده , بدم میاد اونجوری آرایش میکنه

واقعا زیبا بود ........ خیلی خیلی کشا رو دوست دارم ... البته کسی مثل من که عاشق گاگاست ، آرایش های قدیم کشا رو هم قبول داره ... قبلا هم به نظرم دوست داشتنی بود ...اما هر چی ساده تر بهتر
زشت...برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...

واقعا نمیشه گفت خوشگله......ولی زشت هم نیست....
قبلا خیلی از اهنگاش خوشم میومد....ولی به خاطره کارایه مسخره ای که میکرد ولش کردم....
الان احتمالا قراره بهتر بشه....اینجا قشنگ ادم شده...:دی
مرسییییییی!!!!

کشا داره طرفدارهاشو با قیافه ی جدیدش روبرو میکنه که کمی جدی تر و عادی تر که قراره این آلبومش کمی از حالت مسخره بازی در بیاد.... و واکنش طرفداراش شدیدا مثبت بوده... واقعا زیبا شده توی اون عکس نشستش...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks