درود
یه کنسرتو که 14 تا پارت داره دان کردم ولی تو پارت 10 اخطاره crc می ده می خاستم ببینم برنامه ای برای باز کردن سراغ داره کسی ؟؟
نرم افزاری که قبل و بعدشو از حالت فشرده در بیاره و از قسمت 10 بپره ؟؟

درود
یه کنسرتو که 14 تا پارت داره دان کردم ولی تو پارت 10 اخطاره crc می ده می خاستم ببینم برنامه ای برای باز کردن سراغ داره کسی ؟؟
نرم افزاری که قبل و بعدشو از حالت فشرده در بیاره و از قسمت 10 بپره ؟؟

فکر نمی کنم نرم افزار خاصی واسه این مشکل باشه.. ولی اگه فایل قابلیت ریکاوری داشته باشه... از نرم افزار winrar که باهاش اکسترکت می کنی می تونی repair کنی... شاید مشکل حل شه... من از این بلاها زیاد اومده سرم... همین دو سه روز 5 گیگ کنسرت مایکل جکسون دان کردم ولی دقیقا مشکل تورو پیدا کردم و ریکاوری هم نشد...
نگفتمت هر آنچه گفتی و نوشته اییم کشک بود؟
نگفتمت نرو که رفتنت نتیجتاً اشک بود؟
نگفتمت تو هم به گور جد خلق گشنه بخند؟
نگفتمت که حال کن طبیعتا میان اینهمه جسد بگند
که خر شو ، که کر شو
که کور شو دهان را ببند
دهان را ببند
دهان را ببندد

مهدی با این اکسترت کن....فایلهای خراب رو هم خیلی خوب اکسترت می کنه!!
مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
راحت رو فایلت کلیک راست و کن و از منوی 7zip اکسترت فایل رو بزن

مهدی یه بار با این برنامه تست کن شاید کار کرد مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
فقط نرم افزار 7zip بدردت میخوره !!!

سپاس داش عادل .
کارکردن باش چه طوره ؟؟
می گه فایل بیشتر از 5 MB رو ساپورت نمی کنه!!!
سپاس مجید جان.
7zip قبلشو آورد ولی بعد پارت 10 رو نیورد.
اون نرم افزاری که عادل معرفی کرد فوق العادست ... من بارها از این نرم افزار استفاده کردم و خیلی کارمو راه انداخته ..... تعجب میکنم میگی فقط 5 mg ساپورت میکنه چون که این نرم افزار بیش از 4 GB رو هم ساپورت میکنه ... open rar file رو بزن و بعد اینکه فایلتو انتخاب کردی(فقط 1 فایل) repaire کن ...

serialیادم رفته بودبرای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
سپاس مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
باش کار کردم ولی برا من مثله 7zip فقط قبلشو آورد.
برا شماهم همینطوره ؟؟
ویرایش توسط hecate : 02-07-2012 در ساعت 00:25
نه من این مشکل رو ندارم .... ببین ، شما اون پارتیو که خرابه رو با این نرم افزار درستش کن ( نرم افزار اعلام میکنه که : CRC Fixed) بعد میتونی کل 14 پارت رو اکسترکت کنی (اسم همه ی 14 تا پارت رو یکی کن و بعد فقط پارت 1 رو اکسترکت کن ، بقیشون هم اکسترکت میشه)
از چه لینکی دانلود کردی ؟؟؟ اگر رزیوم داره که من میتونم یک روش بهت بگم که فایل رو ترمیم کنی اگر نداره لینک همون پارت که خرابه رو مستقیم کن و بگو تا بهت بگم چجوری درستش کنی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks